Max Deckers

Max (1993) doorliep de jeugdopleiding van het Watersportverbond in de Optimist en 29er en zeilde in de olympische 470. In 2011 pakte hij in de 29er brons op het ISAF jeugd WK met Annette Duetz.

Foto Team JAJO

Na zijn studie kwam hij in het Rotterdam Offshore Sailing Team en werd hij navigator. Op verschillende boten voer hij races als de Rolex Middle Sea Race, Fastnet Race, Caribbean 600, en het ClubSwan 50 circuit met Team Balthasar. Daardoor kwam hij weer in beeld bij Team JAJO (ex-Team Brunel).

Max heeft als een vd weinige zeilers er ook nog een kantoorbaan bij. Dat is volgens Max goed te combineren vertelt hij in Langs de Lijn En Omstreken. “Zeilen is een sport die je best wel goed kan combineren met een ander leven. Iets waar je een vrij hoog niveau kan houden als je het wel regelmatig doet en selectief je wedstrijden uitzoekt.

Max zeilt nu als navigator op Team JAJO. Ze varen de Ocean Race Sprint Cup. De volgende Etappe is van Aarhus naar Den Haag.

Komende weken verschijnt er een mini-biografie op Zeilhelden over een Nederlandse of Vlaamse zeiler m/v die de Ocean Race of the Sprint Cup vaart. Als je denkt dat je naam hebt die in deze galerij niet mag ontbreken stuur dan een mailtje naar redactie@zeilhelden.nl

Reacties

Reacties