Update vanaf de Sec Hayai in de Globe40

Met dank aan de satellietverbinding springen we nu live aan boord voor een interview met Frans Budel en Ysbrand Endt voor een kijkje in de keuken in de spannende 3e etappe van de Globe40. Wij van de zeilhelden redactie zijn super blij dat Frans en Ysbrand tijd vrij kunnen maken voor dit interview dus ben je benieuwd naar hoe het met ze gaat, luister dan deze podcast!

Op dit moment (23 september 2022: 09:00 UTC / 11:00 CET) ligt de boot van Frans en Ysbrand, de Sec Hayai een fantastische eerste plek maar de Milai van Masa Suzuki Luca Rosetti ligt op slechts 40 mijl achter onze vrienden. Met nog 4000 mijl te gaan naar Auckland moeten ze alle zeilen bij zetten op de kop positie te behouden.

Benieuwd naar hoe het verder gaat met Frans en Ysbrand: kijk dan op Globe40.com en volg het nieuws over de Sec Hayai met Frans en Ysbrandt op zeilhelden.

Reacties

Reacties