#Flasback naar de finish van de Clipper Race

Op de kop af vandaag precies twee weken geleden kwam Angela Brandsma aan in Londen. Als First Mate heeft in de Clipper Race de halve wereld rond gevaren, van de Phillippijnen naar Engeland. Haar doel is om de volgende keer het hele rondje te doen, maar dan als schipper en het liefst met een Nederlandse boot en een Nederlandse stopover. Ingeborg Berghuijs wil die race als bemanningslid meevaren. Zij was erbij toen de boten van londen naar hun thuisbasis in Gosport gevaren werden. Van Ingeborg zijn de foto’s en video’s.

De Clipper Girls: Angela en Ingeborg
Na de delivery Londen – Gosport, terug op de basis (video Ingeborg Berghuijs)

Zou je de race zelf als schipper willen varen?

Hoe was het zeiltechnisch om met een onervaren crew zo een uitdagende wedstrijd te varen?

Reacties

Reacties