Singlehande 2021, 300 mijl met de Walnood

Half oktober in de herfstvakantie vindt al bijna 45 jaar de Singlehanded plaats, een solo zeiltocht van meerdere dagen. Dit jaar zelfs de 3e keer de duohanded. De Singlehanded is een prestatie-solo-zeiltocht over de Noordzee, IJsselmeer, Markermeer en wadden. De start/finish is in Lelystad Marina, je krijgt een koker met slot waar een zeilopdracht in zit, zaterdag 16 oktober om 12.30 wordt de code vrij gegeven en kun je de zeilopdracht bekijken en plannen maken hoe je die gaat varen. Hier heb je 4 etmalen de tijd voor, per etmaal moet je verplicht 6 uur rusten. Je moet stempels halen en opdrachten uitvoeren in de verschillende havens. Je wordt geacht een logboek en journaal bij te houden, hier worden uiteindelijk punten voor gegeven, net zoals de uit te voeren opdrachten, degene met de meeste punten wint.

Reacties

Reacties