Stel je vraag aan Annette en Annemiek in het ZH Quarantaine Café

Annemiek en Annette eerder te gast bij de ZH Zoom Update

Zij zijn de eerst 49’er FX zeilsters die twee keer achter elkaar de wereldtitel wonnen en 2020 had hét jaar moeten worden waarbij zij de kroon op hun werk moesten zetten. We weten allemaal hoe het gelopen is, maar dit jaar moet het goedlachse duo het echt voor elkaar krijgen.

Over minder dan een half jaar starten de Olympische Spelen en het ziet er echt naar uit dat die doorgaan. Hoe? Misschien kunnen Annette en Annemiek ons meer vertellen. Ook over het afgelopen jaar dat om meerdere reden uitzonderlijk is te noemen. Heb jij een vraag? Meld je aan en stel je vraag persoonlijk aan hen.

Annemiek en Annette zijn komende vrijdag te gast in het Zeilhelden Quarataine Café en vanwege de RIVM-regels is er nog plek voor 20 gasten. Aanmelden kan via deze link. Iedereen die rekening houdt met de 1,5 meter afstand en een vraag heeft voor deze Olympische dames is welkom.

Reacties

Reacties