Bijzondere afstudeerstage op de Flyer

Normaal plaatsen wij geen vacatures op Zeilhelden. Echter konden we deze niet laten schieten. Stichting Revival of the Flyer biedt een bijzondere afstudeerstage aan in de watersport. Ben of ken jij de ideale kandidaat, reageer dan snel!

Gerard Schootstra schipper van de Flyer

Voor wie het nog niet weet, kan je kort uitleggen waar de Flyer symbool voor staat?

Gerard Schootstra (schipper van de Flyer): De flyer is het wereldberoemde zeilschip waarmee Conny van Rietschoten  in 1977/1978 de eerste keer de  Whitbread Round the World Race won (later werd dit de Volvo Ocean race)

Conny van Rietschoten, en de Flyer hebben gezorgd voor een ommekeer en een verdere professionalisering van de zee-zeilsport (het benaderen van het zeilen als teamsport met ieder een eigen taak aan boord). De aanpak aan boord was toen uniek en is nog steeds de standaard in de zee-zeilsport. De Flyer staat dan ook symbool voor overwinnen door samen te werken!

Wat wordt de taak van deze stagiaire?

Gerard Schootstra: De taak van de stagiair is om, samen met het bestuur van de stichting en het team van van Dijk Employment Services, een marketingplan te maken wat zorg gaat dragen voor een grotere naamsbekendheid van de stichting. Zo hopen we in de toekomst nog meer mensen kennis te laten maken met de Flyer en ook de jongere doelgroep te bereiken. Hiermee kunnen we het voortbestaan van de stichting ook in de toekomst blijven waarborgen en de boot behouden voor, en in de toekomst doorgeven aan, de volgende generatie. Maar ook voor bedrijven zijn er veel mogelijkheden met Flyer die nu nog niet optimaal worden benut, ook hiervoor is dus meer aandacht wenselijk want zakelijk hebben we als stichting veel te bieden. De taak van de stagiair is dus tweeledig.


Wie is jullie ideale kandidaat?


Gerard Schootstra
: De ideale kandidaat is de kandidaat die hier zijn of haar tanden in wil zetten en die affiniteit heeft met de zeilsport.


Krijgt de stagiair ook gelegenheid tot zeilen op de Flyer?

Gerard Schootstra: Dat is vanzelfsprekend, je kunt geen goed advies schrijven als je niet de ervaring op de Flyer zelf hebt.

Denk je dat er dit jaar nog gevaren kan worden met gasten?

Gerard Schootstra: Met het inentingsprogramma wat inmiddels is opgestart denken we zeker dit jaar nog met groepen te kunnen zeilen. We zijn ervan overtuigd dat als het straks weer kan veel groepen(bedrijven) dolgraag weer met een team willen zeilen en een mooie of meerdere mooie dagen aan boord zullen waarderen na een lange periode van thuis werken en elkaar niet zien.

Bekijk hier de vacature: https://www.vandijkwerkt.nl/vacature-overzicht/210068-afstudeeropdracht-marketing-of-communicatie-(40-uur).html

Reacties

Reacties