Ongewisse toekomst van de chartervaart

Jet Sluik , kapitein van Tecla spreekt over de toekomst van de chartervaart, die door de coronacrisis zeer ongewis is. De 4 koppige bemanning is net de evenaar gepasseerd, omweg naar de Azoren of Den Helder? De tijd zal het leren. Maar hoe verder in de 1,5 meter maatschappij? Misschien met bemanning die met elkaar gefamiliariseerd is? Vaker schoonmaken, eenrichtingsverkeer in de gangboorden? Hoe garandeer je  de veiligheid van de gasten als je 1,5 afstand moet houden? Los daarvan heeft de crew nu de tijd van haar leven, weg van alle gekkigheid en onzekerheid die in de rest van de wereld speelt.

Met als gasten Jet Sluik van de Tecla en Gerard Schootstra van de Flyer. Plus een update over de aankomst van Nikki Eijtjes en Marc van Dongen na een transatlantische oversteek van ruim 2 weken(!), een actie van de KNZ&RV in Muiden en een fitvlog van Annemieke Bekkering en Annette Duetz. De nieuwe ZH Update van 9 mei staat online! Enjoy! 🎬

Reacties

Reacties