ZH Update: Epische reis van 9000 mijl en virtueel skûtsjesilen

Janke Kingma over de epische reis van de Bark Europa, Harm Bakkerover het virtueel skutsjesilen en Jalou Langeree en Annabel van Westerop doen een foiling dockstart. Steffie Plomp en Klaas Wiersma Media praten je deze week weer bij over het laatste zeilnieuws in ZH Update.
Heb je zelf nieuws of interessante filmpjes stuur ze op naar redactie@zeilhelden.n

En over het -virtueel- skûtsjesilen spraken we met Harm Bakker. Op de site van het SKS skûtsjesilen gaan ze er nog van uit dat de wedstrijden dit jaar nog door gaan. Maar trainen met de skûtsjes lukt nu natuurlijk niet. Harm Bakker bedacht daarom met de schippers en de bemanning van de SKS skûtsjesilen virtueel te gaan trainen en wedstrijdjes varen. Goede actie Harm, het loopt storm. Hieronder de podcast om lekker rustig naar te luisteren.

Van het hele gesprek met Janke Kingma hebben we ook een podcast gemaakt. Voor in de auto of op de boot.

En natuurlijk kan je het hele gesprek van Harm ook terugluisteren op het podcastkanaal van Zeilhelden.

 

Reacties

Reacties