Steffie goes USA en neemt ons mee

Ik ben Steffie Plomp en ik ga jullie de komende zes weken mee nemen op een zomer zeiltour naar de noord-oost kust van Amerika. Van New York tot Newport en het hele gebied daartussen.

Steffie Plomp - Hagoort Sails
Steffie werkt in Nederland bij Hagoort
Steffie Plomp
Steffie aan het roer Eenmaal

Eenmaal aangekomen zal ik jullie meenemen naar de mooiste zeilwedstrijden en jachtclubs van het kustgebied.
First stop Newport RI, via New York. Stay tuned!

Wie ben ik?
Ik ben in Utrecht opgegroeid en op 6 jarige leeftijd door mijn ouders in een Optimist gezet. Mijn overgrootvader heeft in noord Duitsland een jachtclub mee opgericht, dus zeilen is wat de familie deed en ik dus ook.

Na de middelbare school ben ik naar New York verhuisd en heb daar aan het Fashion Institute of Technology, Textile Development en Marketing gestudeerd. Na jarenlang in de mode wereld van New York City gewerkt te hebben vond ik het wel tijd voor iets anders en ben industriële stoffen gaan ontwikkelen en uiteindelijk door mijn grote hobby wedstrijd zeilen bij Doyle Sails New York City beland.

Vorig jaar ben ik terug gekomen naar Nederland en heb de kans gekregen mij helemaal 100% op alles wat met zeilen te maken heeft te mogen concentreren. Ik werk nu ook weer bij een zeilmaker en als ik in mijn vrije tijd aan het wedstrijd zeilen ben kan je me op het water vinden voor regatta social media. Ik heb er zin en vind leuk om jullie mee te mogen nemen op dit mooie avontuur!

Steffie Plomp

Reacties

Reacties