Footloose: Mijn eerste 1000 mijl solo

Ik wil mijzelf tegenkomen. Ik wil kunnen huilen van ellende maar het ook uit kunnen schreeuwen van geluk

Carin Trimbach is een vrouw met een passie een diep verlangen om de wereld rond te zeilen. Niet in een groep. Nee alleen.

“Ik wil voelen hoe immens groot de aarde is. Ik wil mijzelf tegenkomen. Ik wil kunnen huilen van ellende maar het ook uit kunnen schreeuwen van geluk.

Nieuwsgierig ben ik wat het alleen zijn met mij gaat doen. Ga ik letterlijk helemaal door het lint van eenzaamheid? Ga ik meer van mijzelf ontdekken? Tegen wie ga ik praten? Hoe reageer ik als ik land zie?

De uitdaging om met mijn 53 voeter “Footloose” solo rond de wereld te varen is voor mij begonnen. Van mijn eerste duizend zeemijl heb ik een reeks video’s gemaakt. Hier het eerste filmpje waarin ik van De Kaaiman eilanden naar Cuba vaar.”

Carin Trimbach

Reacties

Reacties