Henri Lloyd kleedt Zeilhelden

jacks zh hll

Dress for success, dat willen we bij Zeilhelden en dat kan door de samenwerking met Henri Lloyd. Het kledingmerk heeft nu al meer dan een halve eeuw ervaring met zeezeilers. Van de eerste solo wereldrace met Sir Francis Chichester tot meerdere teams in de America’s Cup, de Whitbread Round the World Race en de huidige Volvo Ocean Race. Maar ook binnen Nederlandse teams en wedstrijden is Henri Lloyd geen onbekende zoals de Eredivisie Zeilen, de J22 klasse en de kinderen van School At Sea (2016).

Bekende zeilers als Conny van Rietschoten, Sir Robin Knox-Johnston, Tracey Edwards MBE en Sir Ben Ainslie CBE zijn gezien in zeilkleding van Henri Lloyd en nu dus ook de crew van Zeilhelden. #trotsoponzesupporters

Suits-the-World-1968-589x1024

Reacties

Reacties