On Deck support Zeilhelden

Op hun vakgebied zijn zij onderscheidend, onder andere door hun eigen Nederlandse merken. Dat maakt ook dat On Deck een zeer passende supporter is van Zeilhelden.

OD vrijstaand blauw-grijs

Met die onderscheidende merken van eigen bodem bedoelen we Imhoff en Blue Performance. Imhoff is niet alleen de naam van zeilicoon Fred Imhoff, maar ook een Nederlands merk van hoogwaardige technische zeilkleding dat al jaren in de top meedraait. Blue Performance is een internationaal merk van On Deck gericht op bescherming en opslag aan boord. Beide hollandse merken staan hun mannetje in de internationale merkenstrijd.

On Deck is preferred  supplier van beide nederlandse teams in de Volvo Ocean Race (team AkzoNobel, Team Brunel). 24/7 staan zij klaar om op de meest onmogelijke tijd stippen, op de meest afgelegen plaatsen te leveren waar de zeilteams om vragen.

 

Reacties

Reacties