Word supporter van Zeilhelden

omslagfoto

We hebben je hulp nodig om door te gaan met het maken van mooie verhalen. Zeilhelden maakt bijna dagelijks grensverleggende, bijzondere en persoonlijke verhalen over onze Zeilhelden. Dat doen we met een groeiende groep vrijwilligers met een professionele achtergrond in de media. Met veel plezier stoppen we tijd en energie in het maken van verhalen die je bijblijven. Want onze Zeilhelden zijn de moeite van het herinneren waard!

Zeilhelden is al jaren het enige niet op de mainstream zeilmedia georienteerde zeilmedium

We brengen eigen content op alle digitale mediaplatformen. Daarnaast experimenteren we met oude en nieuwe mediavormen, van radio tot live video, van podcast tot slow TV. We zijn onafhankelijk in onze keuzes. We zijn leidend als het gaat om het volgen van grote en kleine Nederlandse successen in binnen- en buitenland. Met vlogs van het WK Cadet in Argentinië tot de Vendée Globe in Frankrijk, het WK Splash in Lelystad of de America’s Cup op Bermuda. We berichten vanuit de kraamkamer van de zeilsport en doen ook verslag van gelauwerde helden op Olympisch water.

We brengen Zeilhelden naar je toe met lezingen in ‘Zeilhelden Vertelt!’ en organiseren masterclasses met praktische tips&trics van Zeilhelden.

Wil je dat we hiermee doorgaan? Dan kun je ons, als persoon en als bedrijf, ondersteunen als supporter van Zeilhelden. Dat kan op heel veel manieren, materieel, logistiek, personeel en ook financieel. Wil jij onze Zeilhelden blijven lezen, zien, horen meemaken? Mail dan naar jules@zeilhelden.nl. Dan kijken we hoe we elkaar het beste kunnen versterken.

Reacties

Reacties