Waar is dat feestje?!

Wat duurt ongeveer 8 maanden is ongeveer 46.000 mijl lang (ongeveer 74.000 kilometer en dat is ongeveer 1,5 keer de omtrek van de aarde) en finished in Scheveningen met een week lang feest? Ook al weet je het antwoord. Kijken!

Als de zeilers van de Volvo Ocean Race (VOR) in Scheveningen aankomen dat zijn het allemaal helden. Zeilhelden, zeehelden, geef het een naam, maar vooral om hen te huldigen en het te vieren. Degene die voor de gemeente Den Haag een week lang het feest organiseert is Simon Keijzer. Hij kent de wedstrijd en was zelfs in de laatste editie van de Whitbread Round the World Race (voorganger van de VOR) verantwoordelijk voor de PR en communicatie van het Nederlandse team BrunelSunergy. We spraken Simon in de bestuurskamer van de Koninklijke Nederlandse Zeil en Roei Vereniging in Muiden.

 

 

Reacties

Reacties