Live bij de start van de Volvo Ocean Race?

2014-10-11 14.05.54

Eind oktober gaan we met een klein team naar de start van de Volvo Ocean Race in Alicante (22 oktober). Daar doen we verslag van de voorbereidingen van onze Nederlandse Zeilhelden. Hier hebben we jouw hulp bij nodig: daarom zijn we een crowdfunding-actie gestart. Iedereen die vindt dat we interviews moeten zien met onze zeilers en beelden van de voorbereidingen van deze race kan ons steunen. Support Zeilhelden, zodat wij net als de vorige keer unieke beelden en interviews kunnen maken voor de Nederlandse zeilfans. (zie de foto’s en video’s bij dit bericht uit 2014).

Wie steunt Zeilhelden in de crowdfundingsactie om verslag te doen van onze Zeilhelden bij de start van de Volvo Ocean Race?


Het team waarmee we naar Alicante gaat bestaat uit Nils Knibbe (camera), Roel Meijer (techniek), Olivier Ozinga (social media) en Jules Bänffer (presentatie). Er is nog ruimte voor een razende reporter en een supersnelle camjo. We zullen allemaal vanuit onze eigen expertise onze stinkende best doen om de mooiste beelden, de leukste gesprekken en de meest bijzondere interviews bij jullie te brengen. Bij voorkeur live! Verzoekjes kan je ook indienen. Is er iets dat je altijd al hebt willen vragen aan onze zeilers, maar heb je daar nooit de kans toe gehad? Waarschijnlijk lukt het ons wel!

Zeilhelden is een clubje vrijwillige mediaprofessionals die lol hebben in hun werk en graag buitenspelen. Zeilhelden bestaat dankzij de vele vrijwillige bijdragen van zeilers die ‘ander zeilnieuws’ willen brengen.

Wat Zeilhelden bij de vorige start van de Volvo Ocean Race heeft gedaan:

Waarom zeilhelden steunen?

Reacties

Reacties