Beelden die je bijblijven van de kortste 50 Mijl


Onder het motto: Je hoeft er niet bij te zijn om het mee te maken, heeft Zeilhelden ook dit jaar weer verslag gedaan van de 50 Mijl Shorthanded zeilrace. Dit jaar niet met Regatta Radio, maar met een clean en mean team dat live op Facebook verslag doet van de race. Live video tijdens de hoogtepunten en veel foto’s en tekst updates voor het thuisfront. Het was stralend weer, maar bar weinig wind. De wedstrijd werd dan ook ingekort tot ruim 20 mijl, zodat iedereen op een normale tijd weer binnen kon zijn. De 50 Mijl vestigde in deze 12de editie twee records. Niet eerder (voorzover wij konden nagaan) startten er 117 boten en niet eerder was er zo’n korte editie van de 50 Mijl. Wij waren erbij en jij kan het nu meemaken met dit filmpje.

Reacties

Reacties