Support Daphne op haar Olympische trip naar Tokyo


Daphne van der Vaart is niet alleen vlogger en reporter voor Zeilhelden, maar is ook met een serieuze topsportcarrière bezig. De Olympische Spelen in Tokyo is het doel en dat moet in 2020 gebeuren. Dat lijkt ver weg, maar als je rivalen nu al trainen voor de kust van Tokyo, dan is 2017 niet te vroeg. Alleen zonder supporters is het een lange en dure weg. Daarom is zij een crowdfunding actie gestart en hieronder legt zij uit waarom je haar zou ondersteunen.

Afgelopen jaar werd ik 16e op het WK in Mexico, maar komend jaar wil ik ècht de aansluiting maken bij de top. Het belangrijkste meetmoment is het WK in Medemblik half augustus. Ik heb duidelijk voor ogen wat er moet gebeuren om die laatste stappen te maken, maar dan zal ik er ook wel meer tijd aan moeten besteden. Waar ik de afgelopen jaren mijn sport en studie gecombineerd heb zal ik vanaf januari mijn studie tijdelijk stop zetten om mij volledig te focussen op het zeilen.

Naast extra zeiluren zal ik stappen moeten maken in starten en racen, dus dat betekent dan ook dat ik komend seizoen heel veel wedstrijden mee wil doen om mij zo goed mogelijk voor te bereiden op het WK in Medemblik. Een van de wedstrijden waar ik aan mee wil doen is de Worldcup in Miami, eind januari. Voorheen sloeg ik deze Worldcup over vanwege de hoge kosten die hieraan verbonden zijn, maar om mij te kunnen blijven ontwikkelen is veel racen tegen de wereldtop belangrijk. Dat wil ik dus komend jaar anders doen!

Een groot deel van mijn seizoen bekostig ikzelf, maar deze wedstrijd brengt weer extra kosten met zich mee waardoor ik dit zelf niet kan financieren. Daarom nodig ik jou uit om samen met mij alle zeilen bij te zetten om uiteindelijk een topprestatie neer te kunnen zetten op het WK. Help jij mee?

(Disclaimer: Zeilhelden heeft geen band met de crowdfunding site Wij zijn Sport. Lees voor de details over je bijdrage aan deze campagne hun FAQ pagina).

 

Reacties

Reacties