”De mooiste week van het jaar!

Een logische reactie na de Rees, maar dit jaar was anders. De Open Dag, zondag 30 maart, vorig jaar bijna 2000 bezoekers: Regen en harde wind. We konden niet anders dan het cancelen. Maandag 31 maart dit jaar, de Show Start: Storm! Honderden VIP’s zouden meevaren op de schepen. Het uitvaren moest echter uitgesteld worden tot maar liefst donderdagochtend. Daar lig je dan in de Veerhaven van Rotterdam. Een jaar lang ben je bezig geweest deze week te organiseren tot in de details. Maar een noodplan was er niet. Last minute moest er een compleet nieuw evenement georganiseerd worden voor 550 studenten. Ons schip werd omgetoverd tot een waar kantoor; 11 laptops non-stop in gebruik, 11 telefoons roodgloeiend en continue deelnemers die langskwamen met vragen. Toen we eindelijk zaterdag op de Noordzee konden gaan racen was de ontlading enorm! Ondanks alle tegenslagen is de eerste reactie na de Rees nog steeds: ‘Het was de mooiste week van mijn jaar!’. Dat is nou het Reesgevoel, het geweldige onbeschrijfbare en verslavende gevoel wat de Rees in je laat opborrelen, wat er ook gebeurd. Het gevoel dat je maar met moeite wil loslaten en resulteert in een enorme after Rees dip. Volgend jaar weer en dan hopelijk wèl naar Engeland!

Reacties

Reacties

Geef een reactie