No budget, big fun


Je hebt echt geen duur schip en de laatste apparatuur nodig om de wereld rond te zeilen. Dat toont de crew van SY Wildevaart aan. Zij cruisen nu in wisselende samenstelling door de Carieb en dit schrijven ze op hun blog.

Drie weken hebben wij genoten van Barbados en toen St. Vincent en de Grenadines. Onze ervaringen zijn in het volgende spetterende filmpje te zien! Geweldige eilanden hier zoals Bequia, Tobago Cays, Mayreau en ook St. Vincent is prachtig. Watervallen, in drukke busjes met de locals. Hoeveel mensen passen er in een Toyota busje vraag je? 25 is hier het gangbare aantal en dan zo hard als je kan met keiharde muziek op de bergen door. Vissen en kreeften vangen en natuurlijk genieten van de zon. We hebben net een uurtje geleden het anker uitgegooid tussen de mangroven van Salinas. Weer een compleet nieuwe ervaring!
Groeten uit (het Amerikaanse) Puerto Rico!
Fred – Paul – Laurens

Reacties

Reacties

Geef een antwoord