Niet zandhappen maar knallen


Als drie maal scheepsrecht is dan komt het wel goed met Team Delft Challenge in Sailing Arabia the Tour. De eerste keren kwamen ze niet onverdeeld enthousiast terug uit de Golfstaten, maar dit jaar gaan ze voor een top 5 notering. Hun geheime wapen is coach Koen van Esch: minitransat zeiler, Team Heiner trainer en vooral een voortreffelijke coach. Ze varen weer in de Farr 30 en daar hebben ze ondertussen de nodige trainingsuren op gemaakt. De eerste offshore is 15 februari en dan is het, met af en toe een dagje vrij zandsurfen in de woestijn, twee weken knallen. Een eigen mediaman hebben ze niet, iedere gram telt aan boord. Maar voordekker en pitman Stijn Seuren heeft belooft af en toe wat mooie beelden op te sturen. Stay tuned!

Reacties

Reacties

Geef een reactie