Aftermovie Talentteam op Gran Canaria


De Olympic Week Gran Canaria ging eigenlijk hartstikke goed. We hadden geen coach bij ons. Dus na de wedstrijden overlegde ik vooral met de anderen uit het team en praatten we over de juiste techniek. Uiteindelijk is je coach er tijdens de wedstrijd ook niet om aanwijzingen te geven dus ik denk dat het wel goed was om het een keer allemaal zelf uit te zoeken. Dit evenement is voor ons een oefenevent en het resultaat deed er eigenlijk niet toe. Mijn focus voor mijzelf lag op het starten. Uiteindelijk had ik ook 2 BFD’s (disqualificatie vanwege te vroeg starten als de zwarte vlag getoond wordt op het startschip, red) in mijn serie. Ik baalde wel, want het racen zelf en de tactische beslissingen gingen goed, maar dat was dus niet echt te zien aan mijn final result.
In januari gaan we terug naar Gran Canaria en varen we nog een kleine wedstrijd. Begin februari ga ik een week trainen op mallorca en eind februari ga ik samen met marit trainen op lanzarote. Daarna gaan we weer terug naar Mallorca om ons voor te bereiden op de Trofea Princesa Sofia, de kwalificatie voor de Worldcup in Hyeres waar ik mij hoop te kwalificeren.

Daphne van der Vaart

Reacties

Reacties

Geef een reactie