Warm Welkom voor de Zeilhelden van Team Brunel

Team Brunel verwacht komende woensdag aan te komen in IJmuiden en de Yachtclub Seaport IJmuiden bereidt hen een warm welkom voor. Check de bijlage hieronder voor de details en hou Zeilhelden in de gaten voor de exacte tijd. Het zou erg mooi zijn als we de jongens enthousiast kunnen onthalen als ze voet op Nederlandse bodem zetten. Het team is nog steeds niet helemaal compleet, dus de tocht naar Nederland wordt ook gebruikt als testcase voor de laatste aspirant-bemanningsleden. Eenmaal op homeground aangekomen zal de boot gedoopt worden door minister Schipper (toepasselijke naam) en wordt er natuurlijk met sponsoren worden gevaren. Maar mooier is natuurlijk dat ze ook mee doen met de North Sea Regatta. Who beats Brunel?

Reacties

Reacties

Geef een reactie