In deze race gaan de mensen het verschil maken


Eindbaas Gideon Messink weet het zeker: deze keer bepaalt niet de dikste portemonnee wie de Volvo Ocean Race wint, maar de mensen zullen maken het verschil. En dan hebben ze een hele goeie aan Bouwe als ervaringsdeskundige. (6xWhitbread/VOR). Messink heeft zelf ook 3x aan de Whitbread/VOR meegedaan waarbij zijn eerste op dezelfde boot als Bouwe (Philips Innovator met Dirk Nauta als schipper).
Team Brunel is op dit moment halverwege de North Sea Race, zeg maar de thuiskomer voor de Nederlandse schepen die de Vuurschepenrace hebben gevaren. Zoals het er nu naar uit ziet zulen zij ook deze race met grote voorsprong op line honours winnen. Met 15+ knopen knalt het grijs/gele gevaar op de finish af, terwijl de rest van de vloot de 7 SOG nog niet eens aantikt. (ik weet het, momentopname).

Reacties

Reacties

Geef een reactie