Gelukkig hebben we de foto’s nog

Het is iedere keer weer een verrassing om de mailbox van Zeilhelden te openen: welke onontdekte schatten tref ik er nu weer aan? Regelmatig krijgt Zeilhelden niet eerder gepubliceerde foto’s of video’s toegestuurd. Soms hele mails met verhalen van zeilers die ooit een prestatie van formaat hebben geleverd of bijzondere actie ondernomen. Dank-jullie-wel voor het vertrouwen. Dank voor de familiefotoboeken, de handgeschreven brieven van olympische helden, al de kranten- en tijdschriftartikelen uit vervlogen tijden en de prijzen, bekers en memorabilia die ik mocht meenemen en fotograferen. Ze vormen de verstilde herinneringen aan momenten uit een flets verleden, die niet mogen verdwijnen. Zeilhelden poetst dat verleden graag met uw hulp op en houdt de herinnering levend. Zoals met deze foto uit de Volvo Ocean Race van 2001/02. Aan boord van de door vrouwen bemande boot Amer Sports Too zitten Willemien van Hoeve, Klaartje Zuiderbaan en Carolijn Brouwer. Mooi om te zien hoe de geschiedenis weer verder gaat in de toekomst. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Met dank aan Ayolt.

Reacties

Reacties

Geef een reactie