Nederland doet toch mee aan de America’s Cup

Nederland doet toch mee aan de America’s Cup! Bart Lambriex en Odile Van Aanholt van Kingdom Team Netherlands maken hun deelname aan de Youth America’s Cup bekend. Rosalie Paardekoper legt uit hoe het er aan toegaat bij de eerste health controlled regatta, van de Mirpuri Foundation en Dinghycoach filmde Thomas Schouten van de Optimist kernploeg: kijk’m gaan! In 15 minuten bijgepraat over het zeilnieuws bij Zeilhelden Update. Enjoy!

Vodcast van het hele gesprek met Kingdom Team Netherlands

De eerste nose dive hebben ze al gehad, zonder blessures bij de crew. Het is een steile leercurve als van zeilen naar vliegen gaat! Maar Nederland doet nu toch mee aan de (Youth) America’s Cup! Bart Lambriex en Odile Van Aanholt kondigen de start aan van hun Youth America’s Cup campagne. Ze vertellen over het team, hun trainingen en de zoektocht naar twee nieuwe bemanningsleden. Kingdom Team Netherlands heet hun team en ze worden gesteund door de Koninklijke Watersportvereniging Loosdrecht.

Podcast van het hele gesprek met Kingdom Team Netherlands

Reacties

Reacties