Europese tour van The Ocean Race bevestigd door Richard Brisius

De start van The Ocean Race is, door de Covid-19 pandemie, uitgesteld tot oktober 2022. Waar eerder deze maand een nieuw 10-jarenplan werd gepubliceerd werd er toen al gesproken over een Europese tour in de tussenjaren, te beginnen in 2021 – het jaar van de race die uitgesteld is.

Steffie Plomp sprak in onze Zeilhelden update met Richard Brisius (directeur van deze race), die de Europese tour bevestigde voor 2021.

Naast de start van deze Europese tour in 2021 wist Brisius ook te vertellen dat dit evenement mogelijk ook opengesteld word voor andere klassen dan de VO65 en de IMOCA60 “Als u kijkt laat ons dan weten waar deze race om moet gaan en wat u wilt zien in The Ocean Race Europe”

“Met korte offshore etappes tussen Europese steden zal deze tour een beetje een festival format hebben” Voor de teams en de organisatie zal het een goede voorbereidingsperiode worden. Ook voor de host steden en sponsoren zal het evenement aantrekkelijk zijn.

Reacties

Reacties