Stap jij met ons aan boord?

Deinende Dagen laat een wereld zien die de meeste mensen niet kennen: wekenlang zeilend op de oceaan zonder land in zicht. Vera Hemmen en Gizelle Mijnlieff zeilen zeven weken op tall ship de Bark Europa. Aan boord maken ze een documentaire over het contrast tussen een leven vol prikkels en de rust van het leven op zee.

Voor het filmen op zee hebben deze documentairemakers professionele apparatuur nodig. Bijvoorbeeld een stabilizer die ervoor zorgt dat de kijker niet zeeziek wordt bij beelden van een onstuimige oceaan. Voor het fine tunen zullen ook een componist, kleurcorrector en sounddesigner bij de film betrokken worden en de inschrijving voor filmfestivals is ook niet gratis.

Omdat Vera en Gizelle (net) geen afgestudeerde journalisten zijn komen zij niet in aanmerking voor de gebruikelijke filmfondsen. Daarom proberen zij via crowdfunding hun droom te verwezenlijken. Help jij ze mee een prachtige documentaire te maken?

Hier vind je de link naar de Cinecrowdpagina –> Deinende Dagen

En volg hun reis op Facebook en Instagram

Reacties

Reacties