Podcast Marc Tuitert met Carolijn Brouwer

Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert (goud, 2010) sprak uitgebreid met top-zeilster Carolijn Brouwer (2x World sailor of the Year, 2x van Conny van Rietschoten Trofee). Neem de tijd voor deze podcast, is super interessant gesprek tussen twee top-atleten.

Podcast met CarolijnBrouwer, de beste zeilster van de wereld van 2018 en de winnares van de Volvo Ocean Race staat online! Ik had met haar een mooi gesprek over de beste willen zijn, individuele vd teamsport, de zwaarte en uitdaging van de Volvo Ocean Race, het combineren van moederschap met haar werk als zeilster. Hoe is het midden op de grote oceaan op een zeilboot? Hoe combineert ze haar zware werk met het moederschap? Over een neusje hebben voor de juiste wind en het doorstaan van zware stormen. Een mooie les vond ik in gedrevenheid, het omgaan met onverwachte wendingen en het plezier in het behalen van een doel met een hecht team.

Reacties

Reacties