Wrap up Studio Zeilhelden finishweek Volvo Ocean Race

VOR Studio Zeilhelden: finish, zondag 24 juni

Analyse van de laatste etappe met nipte winst van Dong Feng Race Team. Kwam dat door de adviezen van de Nederlandse walnavigator Marcel van Triest die hen vooraf adviseerde?
Met Kalle Coster (Sailmon), Klaas Wiersma en Herman Caron.

 

VOR Studio Zeilhelden: terugblik op de wedstrijd, maandag 25 juni

Met Kalle Coster (Sailmon), Gerd Jan Poortman en Klaas Wiersma kijken we terug om de Volvo Ocean Race. En natuurlijk moeten we nog even met hoofdpijn het verlies van de Nederlandse teams verwerken.
Verder vragen we Gerd Jan Poortman hoe het toch komt dat Team Brunel zo’n grote, vaste en groeiende fanclub heeft. Wat is het geheim van Bouwe? Hoe bouw je aan een team?

 

VOR Studio Zeilhelden: Carolijn Brouwer en Annemieke Bes, dinsdag 26 juni

Met Annemieke Bes, Carolijn Brouwer over de winst van Dong Feng en de eerste Volvo van Annemieke. Presentatie samen met Lobke Berkhout.
Carolijn en Annemieke vertellen open hun bemanning; cowboys en clowns en over hoe schipper Charles Caudrelier zijn spanningen afreageert. Wat gaan de zeilers hierna doen?

 

VOR Studio Zeilhelden: coaches over leiderschap, woensdag 27 juni

Hoe haal je het beste uit zeilers en maak je de best presterende teams? Coaches uit verschillende disciplines vertellen over hun aanpak.
Met Anje-Marijcke van Boxtel, Roy Heiner, Jaap Zeilhuis, Shannen Marck en co-host Rosalin Kuiper.

 

VOR Studio Zeilhelden: De nieuwe generatie zeilers dient zich aan, vrijdag 29 juni

In het zicht van de V65 boten maakt de volgende generatie zeilers zich al weer klaar voor de toekomst van het zeilen. Op vliegende catamarans traint de Red Bull Foiling Generation voor de kust van Scheveningen. Daarbij constant gemonitord door Sailmon die alle verzamelt van de racende boten en vervolgens in een datascherm in combinatie met live video weergeeft. Een uniek concept en dat is nodig ook als je het zeilen aantrekkelijk wilt houden voor de playstation generatie.
Met Bart Lambriex, Scipio Houtman, Cas van Dongen en Robin Becker.

Reacties

Reacties