Genomineerd voor de Shorthanded Awards

De beste Solo en Doublehanded prestatie, daar draait het om bij de Shorthanded Awards. De awards worden ieder jaar uitgereikt door de stichting Shorthanded met als doel het belonen van Nederlandse zeilhelden en het promoten van het shorthanded zeilen.

De Shorthanded Awards bestaan uit de Solo Challenge Award en de Doublehanded Award. Een jury van deskundige zeilers bepaalt, aangevuld met suggesties uit het veld, wie de genomineerden zijn en wie de uiteindelijke winnaars zijn. De jury van de Shorthanded Awards bestaat dit jaar uit: Sander Bakker (voorzitter), Henk Bezemer, Hans Bouscholte, Erik van Vuuren en Lucas Schröder.

De genomineerden voor de Solo Challenge Award zijn:

  • Dimitri Simons – Team Solo
  • Sander van Doorn – Stinkfoot
  • Florian Lakeman – Gimmick

De genomineerden voor de Doublehanded Award zijn:

  • Nico Budel/Frans Budel – Sec. Hayai
  • John van der Starre/Robin Verhoef – Xentric Ripper
  • Yvonne Beusker/Edith Voskamp – Panther

De prijzen voor 2015 worden op vrijdag 27 november, samen met de jaarprijzen van de Noordzee Club, uitgereikt in het Huis van de Sport in Nieuwegein. De winnaars worden bekend gemaakt op de avond van de uitreiking.

De Shorthanded Awards zijn ontworpen en gemaakt door edelsmid Menno Meijer.

Reacties

Reacties

Geef een antwoord