Flyer bij eerbetoon aan Van Rietschoten


Wie weet nog dat Conny van Rietschoten betrokken was bij Imtech? Zijn grootvader Jan Jacob van Rietschoten legde de basis voor Imtech in 1872 met de oprichting van technisch bedrijf Van Rietschoten & Houwens. Dat werd al snel een succesvol en later beursgenoteerd bedrijf. Tor voor kort. De laatste jaren ging het bergfwaarts met Imtech tot aan het faillissement toe. Maar gelukig valt er nu goed nieuws te melden.Imtech is overgenomen en recent gefuseerd met Radio Holland. Afgelopen week werd op Europort 2015 bekend dat het nieuwe bedrijf RH Marine Group gaat heten. RH naar Rietschoten Houwens. Zo blijft de naam van Conny van Rietschoten behouden in de Nederlandse industriële geschiedenis. Een mooi eerbetoon aan deze Zeilheld. En de Flyer moest natuurlijk bij de bekendmaking zijn. Dat was nog wel een klus om deze klassieker heelhuids dwars door Rotterdam te vervoeren. Gelukkig was Nils Knibbe er bij.

Reacties

Reacties

Geef een reactie