Wereldzeilreis SY De Wildevaart wreed verstoord


Lieve vrienden, familie en kennisen,
Wij zagen niet eerder de kans wat te laten horen door de hectiek hier op Puerto Rico. Het is een onwerkelijke en moeilijk vatbare gebeurtenis. Donderdagavond is Laurens van achter aangereden door een auto, waarbij hij op slag dood was. Hij heeft geen pijn gehad.
Gister hebben wij in San Juan Laurens geidentificeerd. Moeilijk, maar ook fijn om Laurens te zien. Hij had een vredige uitdrukking op zijn gezicht. Geen angst, geen spanning en wij kregen nog een bevestiging dat Laurens niets heeft gemerkt, niets heeft zien aankomen.
Gecondoleerd met dit grote verlies. Het is vreselijk dat wij Laurens missen en hij zal gemist worden. De Wildevaart blijft in Salinas en wij vliegen met zijn 3e de komende week terug naar Nederland. Zoals Lau vorige week nog zei; samen uit, samen thuis. Vliegen is naar schatting woensdag. Wij gaan samen met goede vrienden van de scouting een feest opzetten, ter ere aan Laurens.
We berichten nog over de details. Het zal een open feest zijn op de Stormring (scoutinggebouw Almere Haven) waar iedereen welkom is. Laurens met zijn onuitputtelijke energie, zijn ambitie en inspiratie zal nimmer worden vergeten.
Tot snel en voor vragen kunnen jullie mailen naar dewildevaart@gmail.com, al kunnen we niet beloven snel te antwoorden.
Liefs uit Puerto Rico,
SY Wildevaart
Laurens, Frederiek en Paul

Reacties

Reacties

Geef een antwoord