Lentekriebels op het water


Het zeilseizoen mag nu echt wel voor geopend verklaard worden. Met de temperatuur in de dubbele cijfers en een lekker windje kriebelt menig zeilers hart. Wout Winsen mailde de foto van hun klassieke v/d Stadt (Sprinter 32) op het Haringvliet, Gabriel Bloemhof moest helaas nog klussen maar Maarten Stuurman mocht de Winterwedstrijden in Heeg meemaken, Team van Wendel de Joode & de Ruyter (29er) had haar eerste trainingsdag in Nederland en Zeilhelden reporter Mitchell Greven zeilde niet onverdienstelijk (#4) de Coldhanded Cup in Lelystad. Verder kreeg Zeilhelden ook beelden van Jack van Biemen, de Team Heiner Pups, de jongens/meisjes van Open 30 Tsunami Sailing Team en Joke Noppers over een micro magic regatta bij haar in de haven.

Reacties

Reacties

Geef een reactie