I was hungry for it


Kitesurfster Jalou Langeree heeft op 24 maart 2015 de Dakhla Kiteboarding World Cup 2015 ‘wave discipline’ gewonnen. Jalou Langeree versloeg in de finale de uit Hawaï afkomstige Moona Whyte.
Langeree: “Wat een dag, ik kan het nog steeds niet helemaal beseffen. Van de ochtend tot zonsondergang hebben we de wave discpline af kunnen varen. De condities waren in de ochtend nog ver van optimaal maar gedurende dag werd het als maar beter. Door het vooraf trainen op Oum Labouir was ik erg zelfverzekerd. Ik kende de golf goed en wist precies waar ik zitten moest op de golf goed te kunnen berijden. Het is altijd een strijd en nek aan nek race geweest met Moona, dus om hier nu van haar te winnen tijdens de eerste stop van het jaar voelt echt waanzinnig. Zo blij J Trots ook op mijn broer Kevin voor het behalen van een vijfde plek in de wave.”

Reacties

Reacties

Geef een reactie