Persoonlijke nominaties

Het leukste van deze site vind ik de persoonlijke motivaties. In een van de laatste inzendingen nomineert Rien de Gier, Eef Willems. Zij is voor hem een echte held door wat hij met haar heeft meegemaakt. Hij schrijft daarover: “Heb haar meegemaakt tijdens ’n trip met de Meander in Antarctica. Waar ze ons midden in de nacht tijdens de hondenwacht heeft gered van een verpletterende clash met een gigantische ijsberg. Voor mij is het Eef dus waardig om zeilheld te zijn !”
En Anje Valk, zelf een zeer ervaren zeil-schrijver beschrijft Eef als: “Een kundige, moedige zeevrouw in hart en nieren.Ontdekkingsreizigster, doorzetster. Heeft een fascinatie met het hoge Noorden en diepe Zuiden. Deelt deze gastvrij en enthousiast met de meezeilende gasten op haar zeilscheepje Tooluka en bezorgt zo menigeen de reiszeilervaring van zijn/haar leven.”
Mooi om deze ervaringen te delen.

Reacties

Reacties