Onbevangen

Laura ‘live’ gezien bij de YSY in IJmuiden. Omringd door uitgever en personal assistent in de vorm van een redacteur van het AD, deed zij haar verhaal voor een kleine 150 belangstellenden. Een beetje up tempo, maar opvallend onbevangen ging zij langs de highlights van haar route. Een record zit er niet meer in, omdat het Guiness Book of Records en de World Speed Sailing Records Council geen records meer registreren die aan een leeftijd verbonden zijn. Het gaat haar meer om het landen zien en mensen leren kennen. Wars van media en commercie.
Spontaan en massaal applaus kreeg zij na haar antwoord op de vraag waarom zij geen camera’s van Eyeworks (Reinout Oerlemans)aan boord wou. ‘Zij wilden twenty-four-seven Big Brother toestanden en dat wil ik niet. Ik doe deze reis voor mijzelf.’

Reacties

Reacties