Dank supporters van Zeilhelden!

We wilden en we moesten het voor elkaar krijgen: live verslag van onze Zeilhelden bij de start van de Volvo Ocean Race. Maar als organisatie met alleen maar vrijwilligers en veel goodwill komt het er vaak op neer dat je dit soort acties uit eigen zak betaald. Soms gecombineerd met een bijdrage van een vaste Supporter van Zeilhelden die ook snapt waarom we Grensverleggend-Buitengewoon-Persoonlijk bezig zijn. Alicante was financieel net een stap te ver, dus waarom niet vragen aan onze kijkers/klikkers/lezers wat ze over hebben voor live verslag over hun Zeilhelden? De crowdfundingsactie was geboren en hebben we met succes kunnen afronden. Dankzij vele kleine en grote bedragen die gestort zijn kunnen we met een klein team zorgen dat je er niet bij hoeft te zijn om het mee te maken. Dank, veel dank aan al die supporters. Ook de bijdragen in natura van een rib op locatie tot ondersteuning met professionele video-apparatuur. We zijn er super blij mee en zullen ons stinkende best doen om mooie verhalen te maken.

De Crowsfundingsactie is afgesloten, maar individueel en als bedrijf kan je ons nog steeds steunen. Kijk hier hoe je supporter van Zeilhelden kan worden.

Reacties

Reacties