Bonaire Free Style

Geheel buiten het zichtveld (letterlijk en figuurlijk) van de gemiddelde zeiler speelt zicht het freestyle windsurfen af. Afgelopen week was er zo’n evenement (Sorobon Masters)  in Lac Bay op Sorobon Beach Bonaire. Onthou die naam. In Australië hebben ze Bondi Beach, op Bonaire Sorobon Beach. Voor surfers een absolute plek op hun bucketlist. Een ondiepe lagune, een constante aanlandige wind en fijn hagelwit poederzand. Onder andere voor Maaike Havermann en Arianne Aukes was Lac Bay han playground en als je goed naar de Freestyle video kijkt dan zie je ook Maxime van Gent voorbijkomen. Geweldig ook om de jonge kids met kinderzeiltjes hun moves tricks te zien doen. Enjoy!

(Maaike Huvermann werd 1ste in de Freestyle en Slalom discipline bij de Sorobon Masters)

Reacties

Reacties