Drie Nederlandse teams in VOR?

In de tweet hierboven zien we een journalist van het NRC die getweet heeft wat we nog nergens anders hebben kunnen vinden. Als het klopt wat Rob Schoof hier aangeeft, dan zou dat betekenen dat er momenteel 3 teams bezig zijn om een campagne aan te slingeren. Wie waren die andere twee denkt ook alweer denkt u nu waarschijnlijk. We helpen u even ;

1. Sailing Holland – voormalig Team Brunel

2. LYD Team – Met chronisch zieken de wereld rond.

3. Tom Touber & Simeon Tienpont

Al met al moeten we zien of het gaat lukken maar het zou fantastisch zijn, 3 Nederlandse teams in de Volvo Ocean Race. Wel bijzonder dat de man die aan de basis stond van de Volvo Ocean Race nieuwe stijl nu uit de leiding van de VOR is gestapt en zich nu vol in zet voor een Nederlands team in de rond-de-wereld-race.

Zie ook de berichten op Zeilen en bij de NOS.

In de tussentijd horen wij graag wat u vindt van deze overstap van Tom Touber. Laat het ons dan weten door hieronder te reageren.

Reacties

Reacties