Geen medailles voor de young guns

Tijdens de laatste dag van het Jeugd WK in Clearwater heeft Sil Hoekstra de wedstrijd bij de jongens gewonnen. Met een gewaagde stuurboordstart wist hij vanaf het eerste kruisrak een voorsprong te pakken en heeft die niet meer uit handen gegeven. Lars van Someren is tijdens dit WK op een 15e plaats geëindigd en Sil op een 19e plaats. Sara Wennekes heeft vandaag tijdens de medalrace haar positie niet meer kunnen verbeteren, door een 9e plaats is zij uiteindelijk als 7e geëindigd tijdens dit evenement. Isis Hoekstra is 16e geworden. Wij hebben een mooi evenement gevaren op een pracht locatie. De gastvrijheid van de organisatie en de verzorging waren perfect.
De surfers hebben een paar mooie resultaten neergezet en weer heel veel geleerd.
#DorienHoekstra-de Vries / Vid #Larsvansomeren

Reacties

Reacties

Geef een antwoord