Basisschool bezoekt Team Brunel

Bij het onthaal van Team Brunel hoort een warm welkom dachten Merel en Antonio. Zij zijn beiden lid van de Yachtclub Seaport IJmuiden vonden dat een feestje niet mocht ontbreken. Samen met de Marina Seaport IJmuiden werd alles uit de kast getrokken om Team Brunel feestelijk binnen te halen. En daar hoort ook de jeugd bij. Maandag stonden de kinderen van groep 6 en 7 van basisschool de Toermalijn uit Driehuis, klaar om in 30 (!) auto’s vervoerd te worden naar de Seaport. Maar de aankomst werd een dagje uitgesteld en dat gaf Merel de kans om ipv de 30 ouders 3 bussen te regelen. En zo konden alle 90 kinderen vervoerd worden naar hun Zeilhelden. Tussen verschillende snelle ribs en een spuitende en toeterende sleepboot gleed Team Brunel vanochtend iets na tienen de havenmond in. Aan het roer burgemeester Franc Weerwind (whats in a name) van Velsen. Eenmaal geland nam de bemanning van Team Brunel alle tijd om de kids in groepjes van 8 een rondleiding te geven door de boot.

Reacties

Reacties

Geef een reactie