Flyer terug in Nederlandse wateren


Het kost wat doorzettingsvermogen en idealisme, maar vandaag was het zover dat de Flyer weer de Veerhaven in Rotterdam invoer om op De Maas verwelkomt te worden. Welcome Flyer One schreef publiek langs de Maasoever op een strandje, om duidelijk te maken dat ook gewone zeilers uitgekeken hebben naar deze dag. Het werd een mooi feestje met helaas wel erg beperkte aandacht vanuit de nationale pers. De tsunami van schaatsmedailles uit Sochi liet helaas geen ruimte voor een kort bericht over een stuk maritiem erfgoed dat teruggehaald is om hersteld te worden in oude glorie. Tsja, dat weten we nu wel, daarom neemt Zeilhelden alle ruimte om de revival van de Flyer te verslaan. Zeilhelden zal het hele renovatie proces volgen en daar regelmatig verslag van doen. En voor wie er vandaag niet bij kon zijn, morgen is de Flyer vrij toegankelijk voor publiek en hier boven de beelden van de aankomst bij De Maas.

Reacties

Reacties

Geef een reactie